TENTANG KAMI

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd mangrupikeun pabrik pengikat terkemuka, sareng sajarah produk sareng kaunggulan jasa ti saprak 1981. Sistem Manajemen Mutu kami nyaéta ISO 9001: 2015 ISO14001: 2015 sareng OHSAS18001: 2007 bijil. Kalayan komitmen pikeun ngarengsekeun kapuasan pelanggan ku maturan rupa-rupa produk sareng jasa di-bumi, Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd parantos bangga janten pemasok pengikat utama diantarana: Industri konstruksi, konstruksi jalan, industri Pertambangan, produksi mékanis, Pabrikan jsb.

  • 35+ taun
  • 150+ Pagawe
  • 30000m² Daérah
  • 24-40 Panaliti
  • Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd
  • left
  • Produk Kami

    Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd, anu mangrupikeun perusahaan modern R&D sareng produksi bolts, kacang, mesin cuci, sekrup, kancing sirah ganda, bolts Anchor sareng rod benang sareng sajabna .

  • right

Kualitas Kami

Pabrik urang gaduh peralatan canggih dina jero negeri, teknisi anu hadé sareng sistem jaminan kualitas produk ketat; ngadopsi hiji metode produksi -stop pikeun mastikeun ngatur kualitas produk, sahingga skala produk pasar teras-terasan dimekarkeun, sareng gambar sosial gancang ningkat. Produk kami ngagaduhan reputasi tinggi diantara konsumén.

center

Taros Kami

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi, Kami ngahargaan kasempetan pikeun ngalayanan anjeun.