Tentang Kami

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd mangrupikeun pabrik pengikat terkemuka, sareng sajarah produk sareng kaunggulan jasa ti saprak 1981. Sistem Manajemen Mutu kami nyaéta ISO 9001: 2015 ISO14001: 2015 sareng OHSAS18001: 2007 bijil. Kalayan komitmen pikeun ngarengsekeun kapuasan pelanggan ku maturan rupa-rupa produk sareng jasa di-bumi, Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd parantos bangga janten pemasok pengikat utama diantarana: Industri konstruksi, konstruksi jalan, industri Pertambangan, produksi mékanis, Pabrikan jsb.

Produk Kami

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd, anu mangrupikeun perusahaan modern R&D sareng produksi bolts, kacang, mesin cuci, sekrup, kancing sirah ganda, bolts Anchor sareng rod benang sareng sajabna .

Sértipikat kami

Handan Yanzhao Fastener Manufacturing Co., Ltd ngagungkeun hak Impor sareng ekspor sorangan anu diidinan ku pamaréntah RRC. sorangan Sértipikat Kualitas Rupa propinsi Hebei, Handan Terkenal Perdagangan-tandaan Perusahaan, sareng propinsi Hebei ukuran leutik sareng sedeng perusahaan berbasis téknologi, Perusahaan janten kalungguhan di industri, ogé ngagaduhan Laporan Uji Bahan, pamariksaan Produksi ogé didukung.

Kualitas Kami

Pabrik urang gaduh peralatan canggih dina jero negeri, teknisi anu hadé sareng sistem jaminan kualitas produk ketat; ngadopsi hiji metode produksi -stop pikeun mastikeun ngatur kualitas produk, sahingga skala produk pasar teras-terasan dimekarkeun, sareng gambar sosial gancang ningkat. Produk kami ngagaduhan reputasi tinggi diantara konsumén.

Hatur nuhun pikeun bisnis anjeun. Kami ngahargaan kasempetan pikeun ngalayanan anjeun.