sambel

  • Hexagon Socket Bolts

    Hexagon Socket Bolts

    bolts stop kontak héksagon dipaké pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha éta henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi kanggo méréskeun sareng ngalereskeun pamiceunan. bolt stop kontak héksagon ageung dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi.
  • Flange Head Bolts

    Bolt Kepala Flange

    bolt sirah flange dipaké pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha sabab henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi kanggo manten pangropéa sareng ngalereskeun pembongkaran. sambel sirah flange seuseueurna dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi. aranjeunna ngagaduhan sirah sirah flange sareng sumping sareng mesin threads pikeun penanganan anu tegas sareng kasar.
  • Hex bolt

    Hex baud

    Baut Hex dianggo pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha éta henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi pikeun méréskeun pangropéa sareng ngalereskeun pembongkaran. Bolt héks biasana dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi. aranjeunna ngagaduhan sirah héksagonal sareng sumping sareng mesin threads pikeun penanganan anu tegas sareng kasar.