sekrup chipboard

  • Chipboard Screws

    Sekrup Chipboard

    Sekrup Chipboard nyaéta sekrup ngetok diri kalayan diaméter sekrup alit. Éta tiasa dianggo pikeun aplikasi presisi sapertos pengikat chipboard anu béda-béda kapadetan. Aranjeunna gaduh benang kasar pikeun mastikeun linggih anu sampurna dina sekrup dina permukaan chipboard. Kaseueuran sekrup chipboard nyaéta ngetok diri, anu hartosna henteu kedah aya liang pilot pikeun dieusian heula. Éta sayogi dina stainless steel, waja karbon, sareng waja alloy pikeun langkung nganggo sareng nyarek bari ogé ngajantenkeun langkung tahan korosi.