Taros Kami

YANZHAO FASTENERS MANUFACTURING CO., LTD

Alamat

Zona Industrial Kidul Kulon,Yongnian

Kab.Kota Handan, Propinsi Hebei

Telepon

Jualan: +86 - 15033055276

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami