baud stud tungtung ganda

  • Double End Stud Bolts

    Bolt Stud Tungtung Ganda

    Bolt stud tungtung ganda nyaéta pengikat benang anu ngagaduhan benang dina dua tungtung na sareng bagian anu henteu dibaca antara dua tungtung benang. Duanana tungtung ngagaduhan titik chamfered, tapi poin buleud tiasa dilengkepan dina salah sahiji atanapi kadua tungtungana dina pilihan pabrik, kancing tungtung Double didesain kanggo dianggo dimana salah sahiji ujung utas dipasang dina liang anu disadap sareng kacang héks anu dianggo dina sisi anu sanés tungtung ngajepit perlengkapan kana permukaan anu studna parantos diurut