Screws drywall

Pedaran pondok:

Sekrup drywall didamel tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun drywall ka kancing kai atanapi ka kancing logam. Aranjeunna ngagaduhan benang anu langkung jero tibatan jinis-jinis sanés anu sanés, anu tiasa nyegah tina gampang dicabut tina drywall.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Sekrup drywall didamel tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun drywall ka kancing kai atanapi ka kancing logam. Aranjeunna gaduh utas anu langkung jero tibatan jinis sekrup anu sanés, anu tiasa nyegah tina gampang dicabut tina drywall.

Sekrup drywall biasana sekrup sirah bugle kalayan benang jarak sareng titik anu seukeut. Diklasifikasikeun ku nada benang, aya dua jinis benang sekrup drywall umum: benang halus sareng benang kasar.

Sekrup drywall benang anu hadé ngagaduhan titik anu langkung seukeut, anu ngajantenkeun langkung gampang dipasang dina. Éta biasana dianggo nalika nyéépkeun drywall kana kancing logam ringan.

Sekrup drywall benang kasar ngagaduhan langkung utas anu ngajantenkeun aranjeunna langkung pageuh sareng ngaco kana tempat anu langkung gancang. Éta ilahar dianggo nalika nyangcang drywall kana kancing kai.
Di sagigireun éta, sekrup drywall khusus didamel pikeun tujuan khusus. Nalika nyepetkeun drywall kana kancing logam beurat, langkung saé anjeun milih sekrup drywall ngebor diri, henteu kedah liang pra-bor.

Samentara éta, Aya sekrup drywall collated. Éta tiasa dianggo dina senapan, anu nyepetkeun pamasangan.

Sumawona, aya seueur sekrup drywall dilapis anu tiasa ngajagi tina korosi.

Aplikasi

Sekrup drywall mangrupikeun cara anu paling saé pikeun nyepetkeun drywall kana bahan dasarna. sekrup drywall nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun sababaraha jinis struktur drywall.

Utamana dipaké pikeun nyepetkeun panel drywall kana logam atanapi kai kai, screw drywall nganggo benang anu hadé pikeun kancing logam sareng benang anu kasar pikeun stud kai.

Ogé dianggo pikeun ngempelkeun joists beusi sareng produk kai, utamina cocog pikeun témbok, langit-langit, siling palsu sareng partisi.

Sekrup drywall anu dirancang khusus tiasa dianggo pikeun bahan bangunan sareng konstruksi akustik.

Sekrup baja hideung-oksida nyaéta hampang tahan korosi dina lingkungan anu garing. Sekrup baja dilapis séng nolak korosi dina lingkungan anu baseuh. Sekrup baja tahan ultra-karat-tahan-dilapis hideung nolak bahan kimia sareng tahan 1.000 jam tina panyemprot uyah.

称 直径

d

5.1 5.5
d Max 5.1 5.5
  Min 4.8 5.2
dk 最大值 8,5 8,5
  Min 8.14 8.14
b Min 45 45
长度b - -

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk