baud ékspansi

  • Wedge Anchors

    Anchors ngaganjel

    Jangkar baji mangrupikeun jangkar ékspansi tipe mékanis anu diwangun ku opat bagian: awak jangkar anu diulirkeun, klip ékspansi, kacang, sareng mesin cuci. Jangkar ieu nyayogikeun nilai nyepeng paling luhur sareng paling konsisten tina jangkar ékspansi tipe mékanis
  • Drop-In Anchors

    Jangkar Leupaskeun-Di

    Jangkar Drop-In mangrupikeun jangkar beton bikangna anu dirancang pikeun berlabuh kana beton, ieu sering dianggo pikeun aplikasi overhead sabab colokan internal jangkar urang ngalegaan dina opat arah pikeun nahan jangkar pageuh dina jero liang sateuacan ngalebetkeun batang atanapi baud. Éta diwangun ku dua bagian: colokan expander sareng awak jangkar.