sambel sirah flange

  • Flange Head Bolts

    Bolt Kepala Flange

    bolt sirah flange dipaké pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha sabab henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi kanggo manten pangropéa sareng ngalereskeun pembongkaran. sambel sirah flange seuseueurna dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi. aranjeunna ngagaduhan sirah sirah flange sareng sumping sareng mesin threads pikeun penanganan anu tegas sareng kasar.