Pangumbah Datar

Pedaran pondok:

Mesin cuci datar dianggo pikeun ningkatkeun permukaan bantalan sirah nut atanapi pengikat sahingga nyebarkeun gaya penjepit dina daérah anu langkung ageung. Éta tiasa manpaat nalika damel sareng bahan lemes sareng liang ukuran anu ageung atanapi henteu teratur.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Mesin cuci datar dianggo pikeun ningkatkeun permukaan bantalan sirah nut atanapi pengikat sahingga nyebarkeun gaya penjepit dina daérah anu langkung ageung. Éta tiasa manpaat nalika damel sareng bahan lemes sareng liang ukuran anu ageung atanapi henteu teratur.

Ukuran mesin cuci nuduhkeun ukuran liang nominalna sareng dumasar kana ukuranana screw. Diaméter luarna (OD) sok langkung ageung. Ukuran sareng OD biasana dieusian dina inci réaksional, sanaos inci decimal tiasa dianggo tibatan. Kandel ilaharna didaptarkeun dina inci desimal sanaos kami sering ngarobih janten inci pecahan kanggo raoseun.

Mesin cuci datar kelas 2 kedah dianggo ngan ukur sekrup cap Kelas 2 héks (baut hex) —ngagunakeun washers datar anu atos nganggo sekrup tutup Kelas 5 sareng 8. Kusabab mesin cuci datar Kelas 2 didamel tina waja karbon lemes, rendah, éta bakal "ngahasilkeun" (kompres, gelas, tikungan, sareng sajabana) dina nilai torsi anu langkung luhur biasana aya hubunganana sareng sekrup tutup Kelas 5 sareng 8. Hasilna, bakal aya pangirangan gaya clamping nalika ngahasilkeun mesin cuci.

Mesin cuci datar biasana sayogi dina rupa-rupa bahan kalebet aluminium, kuningan, nilon, perunggu silikon, stainless steel sareng waja. Baja henteu dilapis atanapi henteu nganggo lapisan, disebat "bérés polos," teu acan diubaran permukaan pikeun nyegah karat salain ti pelapis lampu minyak pikeun panyalindungan samentawis. Akibatna, bérés umum pikeun waja nyaéta plating seng sareng hot dip galvanizing.

Aplikasi

Ngalangkungan desainna, milik distribusi washers polos tiasa nyegah karusakan naon waé dina permukaan anu dirakit. Mesin cuci datar gaduh permukaan ipis sareng datar kalayan liang di tengahna. Jinis mesin cuci ieu nyayogikeun sekrup sirah anu langkung alit.

Mesin cuci waja hideung-oksida rada tahan korosi dina lingkungan anu garing. Mesin cuci baja dilapis séng nolak korosi dina lingkungan anu baseuh. Mesin cuci baja ultra-korosi-tahan-dilapis hideung nolak bahan kimia sareng tahan 1.000 jam semprot uyah.

Spésifikasi Φ1 Φ1.2 Φ1.4 Φ1.6 Φ2 Φ2.5 Φ3 Φ4 Φ5 Φ6 Φ8 Φ10
d Max 1.22 1.42 1.62 1,82 2.32 2,82 3.36 4,36 5.46 6.6 8.6 10.74
Min 1.1 1.3 1.5 1.7 2.2 2.7 3.2 4.2 5.3 6.4 8.4 10.5
dc Max 3 3.2 3.5 4 5 6.5 7 9 10 12.5 17 21
Min 2,75 2.9 3.2 3.7 4.7 6.14 6.64 8,64 9.64 12.07 16.57 20.48
h 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0,5 0,5 0,8 0,8 1.5 1.5 2
Beuratkg 0,0014 0,0016 0,018 0,024 0,037 0,108 0,12 0,308 0,354 1.066 2.021 4.078
Spésifikasi Φ12 (Φ14) Φ16 (Φ18) Φ20 (Φ22) Φ24 (Φ27) Φ30 Φ36 Φ42 Φ48
d Max 13.24 15.24 17.24 19.28 21.28 23.28 25.28 28.28 31.34 37.34 43.34 50.34
Min 13 15 17 19 21 23 25 28 31 37 43 50
dc Max 24 28 30 34 37 39 44 50 56 66 78 92
Min 23.48 27,48 29,48 33.38 36.38 38,38 43,38 49.38 55,26 65.26 77,26 91.13
h 2 2 3 3 3 3 4 4 4 5 7 8
Beuratkg 5.018 6.892 11.3 14.7 17.16 18.42 32.33 42.32 53.64 92.07 182.8 294.1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk