Rod lengkep Threaded

Pedaran pondok:

Batang lengkep threaded umum, gampang dipasang pangikat anu dianggo dina sababaraha aplikasi konstruksi. Batang teras diulirkeun tina hiji tungtung ka tungtung anu sanés sareng sering disebut batang lengkepna, batang redi, batang TFL (Thread Full Length), ATR (Sadaya batang benang) sareng rupa-rupa nami sareng akronim anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Batang lengkep threaded umum, gampang dipasang pangikat anu dianggo dina sababaraha aplikasi konstruksi. Batang teras diulirkeun tina hiji tungtung ka tungtung anu sanés sareng sering disebut batang lengkepna, batang redi, batang TFL (Thread Full Length), ATR (Sadaya batang benang) sareng rupa-rupa nami sareng akronim anu sanés. Batang biasana disimpen na dijual dina 3, 6, 10sareng 12panjangna, atanapi aranjeunna tiasa dicincang kana panjang anu khusus. Sadaya batang benang anu diteureuy panjangna langkung pondok sering disebut studs atanapi studs lengkep Utas.kancing pinuh Utas teu gaduh sirah, anu threaded sapanjang panjangna, sareng gaduh kakuatan tarik langkung luhur. Kancing ieu biasana diikat ku dua kacang sareng dianggo sareng objék anu kedah dirakit sareng gancang dibebaskeun. Akting salaku pin anu dianggo pikeun nyambungkeun dua bahan Rod siki digunakeun pikeun nyepetkeun kai atanapi logam. stainless steel, baja alloy sareng bahan baja karbon anu mastikeun yén strukturna henteut lemah sabab karat. 

Aplikasi

Batang benang lengkep dianggo dina seueur aplikasi konstruksi anu bénten-bénten. Batangna tiasa dipasang dina papan beton anu aya sareng dianggo salaku jangkar epoxy. Kancing pondok tiasa dianggo gandeng kana pengikat anu sanés kanggo manjangkeun panjangna. Sadaya benang ogé tiasa dianggo salaku alternatip gancang pikeun batang jangkar, dianggo pikeun sambungan pipa flange, sareng dianggo salaku boling pelat ganda dina industri garis tiang. Aya seueur aplikasi pangwangunan sanés anu teu disebatkeun di dieu anu sadayana batang serat atanapi kancing utas lengkep dipaké.

Sekrup baja hideung-oksida nyaéta hampang tahan korosi dina lingkungan anu garing. Sekrup baja dilapis séng nolak korosi dina lingkungan anu baseuh. Sekrup waja ultra-korosi-tahan-dilapis hideung nolak bahan kimia sareng tahan 1.000 jam semprot uyah. Utas kasar mangrupikeun standar industri; pilih sekrup ieu upami anjeun henteu terang utas per inci. Utas anu alus sareng ekstra-rapet caket jarakna pikeun nyegah pelonggaran tina geter; benang anu langkung finer, langkung saé résistansi.Gréd 2 baud condong dianggo dina pangwangunan pikeun ngagabung sareng komponén kai. Bolts kelas 4.8 dianggo dina mesin alit. Kelas 8.8 10.9 atanapi 12.9 bolts nyayogikeun kakuatan tarik anu luhur. Hiji pengikat bolts kaunggulan gaduh langkung las atanapi rivet nyaéta aranjeunna ngamungkinkeun gampang dibongkar kanggo perbaikan sareng perawatan.

Spésifikasi
d
M2 M2.5 M3 (M3.5) M4 M5 M6 M8 M10 M12 (M14) M16 (M18)
P Huntu kasar 0.4 0,45 0,5 0.6 0,7 0,8 1 1.25 1.5 1,75 2 2 2.5
Huntu rupa / / / / / / / 1 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
Huntu rupa / / / / / / / / 1 1.25 / / /
beurat(Baja)kg 18.7 30 44 60 78 124 177 319 500 725 970 1330 1650
Spésifikasi
d
M20 (M22) M24 (M27) M30 (M33) M36 (M39) M42 (M45) M48 (M52)
P Huntu kasar 2.5 2.5 3 3 3.5 3.5 4 4 4.5 4.5 5 5
Huntu rupa 1.5 1.5 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3
Huntu rupa / / / / / / / / / / / /
beurat(Baja)kg 2080 2540 3000 3850 4750 5900 6900 8200 9400 11000 12400 14700

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk