Hex baud

Pedaran pondok:

Baut Hex dianggo pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha éta henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi pikeun méréskeun pangropéa sareng ngalereskeun pembongkaran. Bolt héks biasana dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi. aranjeunna ngagaduhan sirah héksagonal sareng sumping sareng mesin threads pikeun penanganan anu tegas sareng kasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Baut Hex dianggo pikeun nyepetkeun dua atanapi langkung bagian sasarengan pikeun ngawangun majelis naha éta henteu tiasa didamel salaku hiji bagian atanapi pikeun méréskeun pangropéa sareng ngalereskeun pembongkaran. Bolt héks biasana dianggo dina ngalereskeun sareng damel konstruksi. aranjeunna ngagaduhan sirah héksagonal sareng sumping sareng mesin threads pikeun penanganan anu tegas sareng kasar. Éta aya dina rupa-rupa ukuran hex baud anu béda pikeun aplikasi khusus gumantung kana sarat diménsi na. Bolt Hex ieu sumping dina stainless steel anti karat, baja campuran sareng bahan baja karbon anu mastikeun yén strukturna henteu lemah kusabab karat. Gumantung kana panjangna baud, éta tiasa dianggo ku utas standar atanapi utas lengkep.

Aplikasi

Baut hex tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi anu kalebet dina pengikat kai, waja, sareng bahan konstruksi sanés kanggo proyek sapertos darmaga, sasak, struktur jalan raya, sareng gedong. Bolts héks kalayan sirah palsu ogé biasa dianggo salaku samberan samberan.

Sekrup baja hideung-oksida nyaéta hampang tahan korosi dina lingkungan anu garing. Sekrup baja dilapis séng nolak korosi dina lingkungan anu baseuh. Sekrup waja ultra-korosi-tahan-dilapis hideung nolak bahan kimia sareng tahan 1.000 jam semprot uyah. Utas kasar mangrupikeun standar industri; pilih sekrup ieu upami anjeun henteu terang utas per inci. Utas anu alus sareng ekstra-rapet caket jarakna pikeun nyegah pelonggaran tina geter; benang anu langkung finer, langkung saé résistansi.

Sirah baud dirancang pikeun nyocogkeun réncang atanapi corong torsi spanner ngamungkinkeun anjeun pikeun ngencangkeun baud kana spésifikasi anjeun. Bolt sirah hex ilaharna dianggo pikeun nyiptakeun boléd, numana batang benang persis pas sareng liang anu diketok atanapi kacang. Bolts kelas 2 condong dianggo dina konstruksi pikeun ngagabung komponén kai. Bolts kelas 4.8 dianggo dina mesin alit. Kelas 8.8 10.9 atanapi 12.9 bolts nyayogikeun kakuatan tarik anu luhur. Hiji pengikat bolts kaunggulan gaduh langkung las atanapi rivet nyaéta aranjeunna ngamungkinkeun gampang dibongkar kanggo perbaikan sareng perawatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami