Kuncén Konci

Pedaran pondok:

Metric Lock Nuts sadayana ngagaduhan fitur anu nyiptakeun tindakan "ngonci" anu henteu permanén. Ngadamel Konci Torsi Ngadagoan ngandelkeun deformasi benang sareng kedah dikencarkeun sareng mareuman; aranjeunna henteu kimia sareng suhu terbatas sapertos Nylon Insert Lock Nuts tapi dianggo deui masih terbatas.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Metric Lock Nuts sadayana ngagaduhan fitur anu nyiptakeun tindakan "ngonci" anu henteu permanén. Ngadamel Konci Torsi Ngadagoan ngandelkeun deformasi benang sareng kedah dikencarkeun sareng mareuman; aranjeunna henteu kimia sareng suhu terbatas sapertos Nylon Insert Lock Nuts tapi dianggo deui masih terbatas. K-Lock Nuts bebas muter sareng tiasa dianggo deui. Anggoan Nylon Selapkeun Konci Kacangan diwatesan sareng sisipan nilon anu dicekel rentan ka karusakan ku bahan kimia sareng suhu anu paling parah; wrenching nut sareng mareuman ogé diperyogikeun. Seng dilapis kacang baja dugi ka Kelas 10 sareng waja tahan karat kalayan benang sekrup mesin kasar sareng halus tiasa disayogikeun. Kéngingkeun tangkepan métrik anu kakeunaan geter, anggo, sareng parobihan suhu. Kuncén métrik ieu ngagaduhan sisipan nilon anu nyepeng kana baud tanpa ngarusak benangna. Aranjeunna ngagaduhan benang rupa-nada, anu langkung caket dibarengan tina thread-pitch kasar sareng kirang kamungkinan ngaleupaskeun tina geter. Utas rupa sareng benang kasar henteu cocog. Kuncén ieu tiasa dianggo deui tapi kaleungitan kakuatan pikeun unggal panggunaan.

Aplikasi

Lock Nuts tiasa dianggo pikeun seueur panerapan anu kalebet pengikat kai, waja, sareng bahan konstruksi sanés kanggo proyek sapertos darmaga, sasak, struktur jalan raya, sareng gedong.

Sekrup baja hideung-oksida nyaéta hampang tahan korosi dina lingkungan anu garing. Sekrup baja dilapis séng nolak korosi dina lingkungan anu baseuh. Sekrup waja ultra-korosi-tahan-dilapis hideung nolak bahan kimia sareng tahan 1.000 jam semprot uyah. Utas kasar mangrupikeun standar industri; pilih kacang Hex ieu upami anjeun henteu terang utas per inci. Utas anu alus sareng ekstra-rapet caket jarakna pikeun nyegah pelonggaran tina geter; benang anu langkung finer, langkung saé résistansi.

The Lock Nuts didesain pikeun nyocogkeun réncang atanapi corong torsi spanner ngamungkinkeun anjeun pikeun ngencangkeun kacang-kacangan kana spésifikasi anu pasti anjeun. Bolts kelas 2 condong dianggo dina konstruksi pikeun ngagabung komponén kai. Bolts kelas 4.8 dianggo dina mesin alit. Kelas 8.8 10.9 atanapi 12.9 bolts nyayogikeun kakuatan tarik anu luhur. Salah sahiji pengikat kacang kaunggulan gaduh langkung welds atanapi paku keling nyaéta aranjeunna ngamungkinkeun gampang dibongkar kanggo perbaikan sareng perawatan.

Ukuran benang M5 M6 M8 M10 M12 (M14) M16 M20 M24 M30 M36
D
P Pitch 0,8 1 1.25 1.5 1,75 2 2 2.5 3 3.5 4
da Max 5,75 6.75 8.75 10.8 13 15.1 17.3 21.6 25.9 32.4 38.9
Min 5 6 8 10 12 14 16 20 24 30 36
dw Min 6.88 8,88 11.63 14.63 16.63 19.64 22,49 27.7 33.25 42.75 51.11
e Min 8.79 11.05 14.38 17.77 20.03 23.36 26.75 32,95 39,55 50,85 60.79
h Max 7.2 8,5 10.2 12.8 16.1 18.3 20.7 25.1 29.5 35.6 42.6
Min 6.62 7.92 9.5 12.1 15.4 17 19.4 23 27.4 33.1 40.1
m Min 4.8 5.4 7.14 8.94 11.57 13.4 15.7 19 22.6 27.3 33.1
mw Min 3.84 4.32 5.71 7.15 9.26 10.7 12.6 15.2 18.1 21.8 26.5
s Max 8 10 13 16 18 21 24 30 36 46 55
Min 7.78 9.78 12.73 15.73 17.73 20.67 23.67 29.16 35 45 53.8
beurat()kg 1,54 2.94 6.1 11.64 17.92 27.37 40,96 73.17 125.5 256.6 441

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk