Padagang di sakumna nagara nganjang ka Handan Yanzhao Fasteners Manufacturing Co., Ltd.

28 Juli 2020, ku biro bisnis kota handan sareng biro bisnis distrik YongNian babarengan dipimpin, distributor pengikat ti sakumna nagara pikeun nganjang ka Yanzhao Fasteners Manufacturing co., LTD., Dina lokakarya produksi, ti grinding polishing bahan baku, kana motong bahan baku, pikeun nyetak produk, sadaya prosés panilitian langsung, kajian salajengna ngeunaan baut sareng prosés produksi aktual kacang, kunjungi gudang barang réngsé, parios bungkusan, panyimpenan, angkutan, wawasan kana studi ngeunaan fasteners, dina raraga ngalayanan konsumén urang langkung saé di payun.


Pos waktos: Dec-15-2020