Yanzhao Fasteners Manufacturing Co., LTD. ngekspor dalapan wadah baud anu kuat kakuatanna ka Mesir

Tanggal 2 Désémber 2020, dalapan wadah terakhir konsumén Mesir anu dijadwalkeun di Yanzhao Fasteners Manufacturing Co., LTD hasil dikirim, anu mangrupikeun wadah ka 86 taun ayeuna yén palanggan Mesir parantos damel bareng sareng pengikat Yanzhao. Dina taun-taun ayeuna, pengencing Yanzhao Manufaktur Co ., Ltd. parantos komitmen pikeun ngembangkeun konsumén global, nyiptakeun mérekna anu kawéntar sorangan, sareng nyayogikeun jasa kualitas luhur pikeun langkung seueur nasabah. Saatos taun-taun usaha, pengencang Yanzhao parantos ngembangkeun sareng damel babarengan sareng langkung ti 500 grup pelanggan anu bermutu di 56 nagara sareng daérah di dunya Pikeun nempatkeun pondasi anu solid pikeun aksés brand Yanzhao ka pasar dunya. Perusahaan Yanzhao salajengna bakal nguatkeun kerjasama internasional, kalayan produk kualitas pangsaéna, jasa anu saé, nyugemakeun unggal palanggan énggal sareng anu lami.


Pos waktos: Dec-15-2020