Yanzhao Fasteners Manufaktur co., LTD. Investasi beurat pikeun mésér deui dua alat canggih

Tanggal 1 Nopémber 2020, Perusahaan Manufaktur Yanzhao Fastener ngabagéakeun deui dua alat canggih kelas berat, ditémbak mesin pembersih, mesin pengolahan panas, biaya 15 juta RMB, ieu mangrupikeun katilu kalina ningkatkeun alat canggih dina taun ieu. supados langkung ningkatkeun kualitas produk, sacara mandiri ngadalikeun kualitas produk, masihan konsumén jaminan kualitas produk.

Salami 20 taun ka pengker, perusahaan pengikat Yanzhao parantos teras-terasan ngaoptimalkeun lini produksi, teras-terasan ngamutahirkeun mesin téknologi pangénggalna, pikeun ngahontal kualitas anu sampurna, pikeun ngajantenkeun produk anu paling hemat biaya, pikeun ngayakinkeun deui palanggan, pikeun masihan konsumén kapuasan anu pangsaéna , Pikeun nyiptakeun nilai anu paling saé pikeun konsumén, ieu mangrupikeun tujuan kami.


Pos waktos: Dec-15-2020