kacangan

  • Flange Nuts

    Kacangan Flange

    kacang flange mangrupikeun kacang paling umum anu sayogi sareng dianggo nganggo jangkar, samberan, sekrup, kancing, batang benang sareng pengikat anu sanés anu ngagaduhan benang sekrup mesin. Flange nyaéta anu hartosna aranjeunna gaduh flange handapeun.
  • Lock Nuts

    Kuncén Konci

    Metric Lock Nuts sadayana ngagaduhan fitur anu nyiptakeun tindakan "ngonci" anu henteu permanén. Ngadamel Konci Torsi Ngadagoan ngandelkeun deformasi benang sareng kedah dikencarkeun sareng mareuman; aranjeunna henteu kimia sareng suhu terbatas sapertos Nylon Insert Lock Nuts tapi dianggo deui masih terbatas.
  • Hex Nuts

    Hex Kacangan

    Kacang hex mangrupikeun kacang paling umum anu sayogi sareng dianggo nganggo jangkar, samberan, sekrup, kancing, batang benang sareng pengikat anu sanés anu ngagaduhan benang sekrup mesin. Hex pondok pikeun héksagon, anu hartosna aranjeunna gaduh genep sisina