Produk

  • Self Drilling Screws

    Screws Pangeboran Diri

    Sekrup ngebor diri tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun. Diklasifikasikeun ku nada benang, aya dua jinis benang sekrup pengeboran diri: benang halus sareng benang kasar.
  • Wood Screws

    Sekrup Kayu

    Sekrup kai mangrupikeun sekrup anu diwangun ku sirah, awak shank sareng utas. Kusabab sekrup sadayana henteu diulirkeun, umum pikeun nyebat sekrup ieu sabagian diulas (PT). Sirah. Huluna sekrup mangrupikeun bagian anu ngandung drive sareng dianggap luhur sekrup. Kaseueuran sekrup kai hulu datar.
  • Chipboard Screws

    Sekrup Chipboard

    Sekrup Chipboard nyaéta sekrup ngetok diri kalayan diaméter sekrup alit. Éta tiasa dianggo pikeun aplikasi presisi sapertos pengikat chipboard anu béda-béda kapadetan. Aranjeunna gaduh benang kasar pikeun mastikeun linggih anu sampurna dina sekrup dina permukaan chipboard. Kaseueuran sekrup chipboard nyaéta ngetok diri, anu hartosna henteu kedah aya liang pilot pikeun dieusian heula. Éta sayogi dina stainless steel, waja karbon, sareng waja alloy pikeun langkung nganggo sareng nyarek bari ogé ngajantenkeun langkung tahan korosi.
  • Drywall Screws

    Screws drywall

    Sekrup drywall didamel tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun drywall ka kancing kai atanapi ka kancing logam. Aranjeunna ngagaduhan benang anu langkung jero tibatan jinis-jinis sanés anu sanés, anu tiasa nyegah tina gampang dicabut tina drywall.
  • Wedge Anchors

    Anchors ngaganjel

    Jangkar baji mangrupikeun jangkar ékspansi tipe mékanis anu diwangun ku opat bagian: awak jangkar anu diulirkeun, klip ékspansi, kacang, sareng mesin cuci. Jangkar ieu nyayogikeun nilai nyepeng paling luhur sareng paling konsisten tina jangkar ékspansi tipe mékanis
  • Drop-In Anchors

    Jangkar Leupaskeun-Di

    Jangkar Drop-In mangrupikeun jangkar beton bikangna anu dirancang pikeun berlabuh kana beton, ieu sering dianggo pikeun aplikasi overhead sabab colokan internal jangkar urang ngalegaan dina opat arah pikeun nahan jangkar pageuh dina jero liang sateuacan ngalebetkeun batang atanapi baud. Éta diwangun ku dua bagian: colokan expander sareng awak jangkar.
  • Spring Washers

    Nyeuseuh Cinyusu

    Cingcin dibagi dina hiji waktos sareng ngagulung kana bentuk hélik. Hal ieu nyababkeun mesin cuci maksa kakuatan spring antara sirah pengikat sareng substrat, anu ngajaga mesin cuci kalayan kuat ngalawan substrat sareng benang baud anu sesah ngalawan benang nut atanapi substrat, nyiptakeun langkung gesekan sareng tahan ka rotasi. Standar anu berlaku nyaéta ASME B18.21.1, DIN 127 B, sareng Amérika Serikat Militer Standar NASM 35338 (baheula MS 35338 sareng AN-935).
  • Flat Washers

    Pangumbah Datar

    Mesin cuci datar dianggo pikeun ningkatkeun permukaan bantalan sirah nut atanapi pengikat sahingga nyebarkeun gaya penjepit dina daérah anu langkung ageung. Éta tiasa manpaat nalika damel sareng bahan lemes sareng liang ukuran anu ageung atanapi henteu teratur.
  • Full Threaded Rods

    Rod lengkep Threaded

    Batang lengkep threaded umum, gampang dipasang pangikat anu dianggo dina sababaraha aplikasi konstruksi. Batang teras diulirkeun tina hiji tungtung ka tungtung anu sanés sareng sering disebut batang lengkepna, batang redi, batang TFL (Thread Full Length), ATR (Sadaya batang benang) sareng rupa-rupa nami sareng akronim anu sanés.
  • Double End Stud Bolts

    Bolt Stud Tungtung Ganda

    Bolt stud tungtung ganda nyaéta pengikat benang anu ngagaduhan benang dina dua tungtung na sareng bagian anu henteu dibaca antara dua tungtung benang. Duanana tungtung ngagaduhan titik chamfered, tapi poin buleud tiasa dilengkepan dina salah sahiji atanapi kadua tungtungana dina pilihan pabrik, kancing tungtung Double didesain kanggo dianggo dimana salah sahiji ujung utas dipasang dina liang anu disadap sareng kacang héks anu dianggo dina sisi anu sanés tungtung ngajepit perlengkapan kana permukaan anu studna parantos diurut
  • Flange Nuts

    Kacangan Flange

    kacang flange mangrupikeun kacang paling umum anu sayogi sareng dianggo nganggo jangkar, samberan, sekrup, kancing, batang benang sareng pengikat anu sanés anu ngagaduhan benang sekrup mesin. Flange nyaéta anu hartosna aranjeunna gaduh flange handapeun.
  • Lock Nuts

    Kuncén Konci

    Metric Lock Nuts sadayana ngagaduhan fitur anu nyiptakeun tindakan "ngonci" anu henteu permanén. Ngadamel Konci Torsi Ngadagoan ngandelkeun deformasi benang sareng kedah dikencarkeun sareng mareuman; aranjeunna henteu kimia sareng suhu terbatas sapertos Nylon Insert Lock Nuts tapi dianggo deui masih terbatas.
12 Teras> >> Halaman 1/2