sekrup

  • Self Drilling Screws

    Screws Pangeboran Diri

    Sekrup ngebor diri tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun. Diklasifikasikeun ku nada benang, aya dua jinis benang sekrup pengeboran diri: benang halus sareng benang kasar.
  • Wood Screws

    Sekrup Kayu

    Sekrup kai mangrupikeun sekrup anu diwangun ku sirah, awak shank sareng utas. Kusabab sekrup sadayana henteu diulirkeun, umum pikeun nyebat sekrup ieu sabagian diulas (PT). Sirah. Huluna sekrup mangrupikeun bagian anu ngandung drive sareng dianggap luhur sekrup. Kaseueuran sekrup kai hulu datar.
  • Chipboard Screws

    Sekrup Chipboard

    Sekrup Chipboard nyaéta sekrup ngetok diri kalayan diaméter sekrup alit. Éta tiasa dianggo pikeun aplikasi presisi sapertos pengikat chipboard anu béda-béda kapadetan. Aranjeunna gaduh benang kasar pikeun mastikeun linggih anu sampurna dina sekrup dina permukaan chipboard. Kaseueuran sekrup chipboard nyaéta ngetok diri, anu hartosna henteu kedah aya liang pilot pikeun dieusian heula. Éta sayogi dina stainless steel, waja karbon, sareng waja alloy pikeun langkung nganggo sareng nyarek bari ogé ngajantenkeun langkung tahan korosi.
  • Drywall Screws

    Screws drywall

    Sekrup drywall didamel tina waja karbon atos atanapi stainless steel dianggo pikeun nyepetkeun drywall ka kancing kai atanapi ka kancing logam. Aranjeunna ngagaduhan benang anu langkung jero tibatan jinis-jinis sanés anu sanés, anu tiasa nyegah tina gampang dicabut tina drywall.