Nyeuseuh Cinyusu

Pedaran pondok:

Cingcin dibagi dina hiji waktos sareng ngagulung kana bentuk hélik. Hal ieu nyababkeun mesin cuci maksa kakuatan spring antara sirah pengikat sareng substrat, anu ngajaga mesin cuci kalayan kuat ngalawan substrat sareng benang baud anu sesah ngalawan benang nut atanapi substrat, nyiptakeun langkung gesekan sareng tahan ka rotasi. Standar anu berlaku nyaéta ASME B18.21.1, DIN 127 B, sareng Amérika Serikat Militer Standar NASM 35338 (baheula MS 35338 sareng AN-935).


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Cingcin dibagi dina hiji waktos sareng ngagulung kana bentuk hélik. Hal ieu nyababkeun mesin cuci maksa kakuatan spring antara sirah pengikat sareng substrat, anu ngajaga mesin cuci kalayan kuat ngalawan substrat sareng benang baud anu sesah ngalawan benang nut atanapi substrat, nyiptakeun langkung gesekan sareng tahan ka rotasi. Standar anu berlaku nyaéta ASME B18.21.1, DIN 127 B, sareng Amérika Serikat Militer Standar NASM 35338 (baheula MS 35338 sareng AN-935).

Nyeuseuh cinyusu mangrupikeun helix tangan kénca sareng ngamungkinkeun benang diperketat dina arah katuhu waé, nyaéta arah jarum jam. Nalika gerak péngkolan kénca dilarapkeun, ujung naék ngegel kana handapeun baud atanapi nut sareng bagian anu dipotong, sahingga nolak pengkolan. Ku alatan éta, washers cinyusu henteu épéktip dina benang leungeun kénca sareng permukaan anu karasa. Ogé, éta henteu tiasa dianggo babarengan sareng mesin cuci datar dina handapeun washer cinyusu, sabab ieu ngasingkeun mesin cuci spring tina ngegel kana komponén anu bakal nolak pengkolan.

Mangpaat washers konci spring aya dina bentuk trapezoidal tina mesin cuci. Nalika dikomprés kana beban caket kakuatan buktina, éta bakal pulas sareng rata. Ieu ngirangan tingkat spring tina sendi anu dipasang anu ngamungkinkeun pikeun ngajaga kakuatan langkung dina tingkat geter anu sami. Ieu nyegah leupas.

Aplikasi

Mesin cuci spring nyegah kacang sareng baud tina giliran, leueur sareng sumping leupas kusabab geter sareng torsi. Pangumbah cinyusu anu béda ngajalankeun fungsi ieu ku cara anu rada béda, tapi konsép dasarna nyaéta nahan kacang sareng baud dina tempatna. Sababaraha washers cinyusu ngahontal fungsi ieu ku ngaseuk kana bahan dasar (baud) sareng kacang sareng tungtung na.

Cuci spring biasana dianggo dina aplikasi anu ngalibetkeun geter sareng kamungkinan slippage of fasteners. Industri anu biasa nganggo washers cinyusu nyaéta transportasi anu patali (otomotif, pesawat, laut). Ngumbah cinyusu ogé tiasa dianggo dina alat-alat rumah tangga sapertos panangan udara sareng washers baju (mesin cuci).

称 直径 2 2.5 3 4 5 6 8 10 12 14
d Min 2.1 2.6 3.1 4.1 5.1 6.2 8.2 10.2 12.3 14.3
Max 2.3 2.8 3.3 4.4 5.4 6.7 8.7 10.7 12.8 14.9
h 0.6 0,8 1 1.2 1.6 2 2.5 3 3.5 4
Min 0,52 0,7 0,9 1.1 1.5 1.9 2.35 2,85 3.3 3.8
Max 0,68 0,9 1.1 1.3 1.7 2.1 2,65 3.15 3.7 4.2
n Min 0,52 0,7 0,9 1.1 1.5 1.9 2.35 2,85 3.3 3.8
Max 0,68 0,9 1.1 1.3 1.7 2.1 2,65 3.15 3.7 4.2
H Min 1.2 1.6 2 2.4 3.2 4 5 6 7 8
Max 1.5 2.1 2.6 3 4 5 6.5 8 9 10.5
Beuratkg 0,023 0,053 0,097 0,182 0,406 0,745 1,53 2,82 4.63 6.85
称 直径 16 18 20 22 24 27 30 36 42 48
d Min 16.3 18.3 20.5 22.5 24.5 27.5 30.5 36.6 42.6 49
Max 16.9 19.1 21.3 23.3 25.5 28.5 31.5 37.8 43.8 50.2
h 4 4.5 5 5 6 6 6.5 7 8 9
Min 3.8 4.3 4.8 4.8 5.8 5.8 6.2 6.7 7.7 8.7
Max 4.2 4.7 5.2 5.2 6.2 6.2 6.8 7.3 8.3 9.3
n Min 3.8 4.3 4.8 4.8 5.8 5.8 6.2 6.7 7.7 8.7
Max 4.2 4.7 5.2 5.2 6.2 6.2 6.8 7.3 8.3 9.3
H Min 8 9 10 10 12 12 13 14 16 18
Max 10.5 11.5 13 13 15 15 17 18 21 23
Beuratkg 7.75 11 15.2 16.5 26.2 28.2 37.6 51.8 78.7 114

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami