baud kancing

  • Full Threaded Rods

    Rod lengkep Threaded

    Batang lengkep threaded umum, gampang dipasang pangikat anu dianggo dina sababaraha aplikasi konstruksi. Batang teras diulirkeun tina hiji tungtung ka tungtung anu sanés sareng sering disebut batang lengkepna, batang redi, batang TFL (Thread Full Length), ATR (Sadaya batang benang) sareng rupa-rupa nami sareng akronim anu sanés.
  • Double End Stud Bolts

    Bolt Stud Tungtung Ganda

    Bolt stud tungtung ganda nyaéta pengikat benang anu ngagaduhan benang dina dua tungtung na sareng bagian anu henteu dibaca antara dua tungtung benang. Duanana tungtung ngagaduhan titik chamfered, tapi poin buleud tiasa dilengkepan dina salah sahiji atanapi kadua tungtungana dina pilihan pabrik, kancing tungtung Double didesain kanggo dianggo dimana salah sahiji ujung utas dipasang dina liang anu disadap sareng kacang héks anu dianggo dina sisi anu sanés tungtung ngajepit perlengkapan kana permukaan anu studna parantos diurut