tukang nyeuseuh

  • Spring Washers

    Nyeuseuh Cinyusu

    Cingcin dibagi dina hiji waktos sareng ngagulung kana bentuk hélik. Hal ieu nyababkeun mesin cuci maksa kakuatan spring antara sirah pengikat sareng substrat, anu ngajaga mesin cuci kalayan kuat ngalawan substrat sareng benang baud anu sesah ngalawan benang nut atanapi substrat, nyiptakeun langkung gesekan sareng tahan ka rotasi. Standar anu berlaku nyaéta ASME B18.21.1, DIN 127 B, sareng Amérika Serikat Militer Standar NASM 35338 (baheula MS 35338 sareng AN-935).
  • Flat Washers

    Pangumbah Datar

    Mesin cuci datar dianggo pikeun ningkatkeun permukaan bantalan sirah nut atanapi pengikat sahingga nyebarkeun gaya penjepit dina daérah anu langkung ageung. Éta tiasa manpaat nalika damel sareng bahan lemes sareng liang ukuran anu ageung atanapi henteu teratur.